Vanzare apartament 3 camere RacadauParcul Ursu, etaj 6/8, insorit

Descriere apartament

 Agentia Imobiliara Saturn Imob va propune in Exclusivitate spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, situat in cartierul Racadau la etajul 6 al unui bloc izolat termic de 8 nivele constructie foarte solida pe cadre de beton armat anul 1985.

 Imobilul se intinde pe o suprafata de 77 mp dispensata astfel: 1 hol, 1 living, 1 bucatarie separata, 2 dormitoare, 2 bai (din care una este prevazuta cu geam pentru aerisire), 1 dressing, 2 balcoane ( acces din living si din bucatarie).

 Apartamentul dispune de incalzire prin centrala termica proprie ( model premium Viessmann) iar finisajele sunt foarte bune. Dintre imbunatatiri mentionam: ferestre cu geam termopan integral, parchetul, usile sunt schimbate, grupurile sanitare au fost renovate( baie mare are cabina de dus cu hidromasaj si bideu in dotare). Instalatia electrica este refacuta pe cupru. Izolatie termica interioara efectuata.

 Pozitionare de exceptie in plin punct cardinal Sud, fiind luminos si insorit, completat de o vedere catre muntele Tampa, specifica celui mai verde cartier al Brasovulu

  Coeficientul termic este foarte bun( clasa energetica A), la aceste considerente contribuind: pozitionare pe cursa soarelui, etajul intermediar, izolatia interioara si exterioara, ferestrele cu geam termopan pe tot balconul( 11 m lungime) cat si la camere.

 Amplasare de exceptie in mijlocul cartierului Racadau fiind echidistant fata de padure( nu sunt efecte ale umezelii specifice spre exemplu ca pe strada Jepilor). 

 Aceesul la imobil este foarte usor fiind amplasat la bulevardul principal dar in acelasi timp avem liniste datorita laturii transversale in care este pozitionat apartamentul.

 In acest pret se vinde cu mobila de bucatarie si cu dressingul inclus. Daca se doreste ceva suplimentar se discuta punctual.

 Dispune de loc de parcare rezervat cu vedere de pe geam.

 Spatii de depozitare suplimentare: boxa/ nivel si beci.

 Casa scarii este renovata, dispune de dotare cu camere de luat vederi( adminstratia este foarte eficienta), la parter exista spatii inchiriate care genereaza bani pentru asociatie astfel incat cheltuielile adiacente sunt suportate in totalitate.

  Infrastructura este deosebita: parcul Ursu se afla la 200 metri, renumita scoala generala 25 si gradinita Martinica la 300 metri distanta, magazinul Profi, numeroase centre comerciale si statia Ratbv se afla peste drum.

  Pentru mai multe detalii sunt la dispozitia dumneavoastra la orice ora.

  

  

 

 

  

ID Oferta: 16727

Pret Vanzare: € 83,900 
Zona:Racadau
Suprafata utila:77 mp
Confort:1
Compartimentare:Decomandat
Etaj:6/8
Nr. etaje imobil:8
Numar Bai:2
Numar Balcoane:1
Reper:Parcul Ursu
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:3
An Constructie:1985
Structura:Cadre
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 19 Februarie 2020
Numar de afisari: 688

Caracteristici generale

 • Izolatii termice: Exterior, Interior
 • Stadiu: Imbunatatit
 • Ferestre: Termopan
 • Usa intrare: Metal
 • Incalzire: Centrala proprie
 • Bucatarie: Separata
 • Locuri Parcare: 1/In fata blocului
 • Acces:
 • Interfon: da
 • Lift: da
 • Servicii: administrare